Anlık Bildirim

Netflix'in yeni animesi Eden'dan fragman paylaşıldı

Dünyanın en büyük video akış platformu olan Netflix'in yeni animesi olan Eden'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Fragman ile birlikte de yayın tarihi paylaşıldı.

Netflix'in yeni animesi Eden'dan fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

En çok aboneye sahip video akış platformu Netflix'in yeni özel içeriği olan Eden'dan bir fragman paylaşıldı ve yayın tarihi açıklandı.

Eden'ın yayınlanan son fragmanına göre Netflix'in yeni animesi, 27 Mayıs'ta Türkiye saati ile 10.00'da yayınlanacak. Animenin yaratıcılığını Justin Leach üstleniyor. Seslendirme kadrosunda ise Kyôko Hikami, Kentaro Ito, Marika Kôno ve Kôichi Yamadera bulunuyor.

Eden isimli animenin konusu ise şöyle: Günümüzden binlerce yıl sonra, "Eden Üç" adlı bir kentte sadece robotlar yaşamaktadır. Robotların efendisi olan insanoğlu ise uzun süre önce yok olmuştur. Rutin bir görev sırasında iki çiftçi robot, yaşam kapsülünün içindeki bir kız bebeği yanlışlıkla uyandırır. Bu keşif, insanoğlunun yasaklı bir kadim efsaneden ibaret olduğuna dair öğrendikleri ve inandıkları her şeyi sorgulamalarına yol açar. İki robot, çocuğu Eden'ın dışındaki güvenli bir sığınakta büyütmeye başlar.

Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7580 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
eden, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim