Anlık Bildirim

Netflix'in yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan uzun fragman

Netflix orijinal içerik kütüphanesine sürekli yeni The Witcher'lar ve Stranger Things'ler eklemeye çalışıyor. Shadow and Bone dizisi, Netflix'in fantezi türündeki yeni büyük projesi olacak.

Netflix'in yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan uzun fragman Tam Boyutta Gör

Netflix'in yeni yüksek bütçeli projelerinden olan Shadow and Bone'dan resmi fragman paylaşıldı. Leigh Bardugo'nun popüler roman serisini ekranlara uyarlayan dizi, bu yılın en popüler Netflix yapımlarından birisi olacak gibi görünüyor.

Shadow of Bone, 'Karanlıklar Diyarı' isimli bir bölgenin insanlığı tehdit ettiği fantastik bir evrende geçiyor. Henüz yeni keşfettiği güçleriyle bu karanlığı durdurabileceğini fark eden Alina isimli bir haritacının, bir gemi üzerinde Karanlıklar Diyarı'na giriş yapmasıyla hikaye başlıyor. Burada General Kirigan'ın dikkatini çeken Alina, özel askerlerle birlikte eğitimine başlayacak ve Shadow of Bone evreninin 'küçük bilimler' isimli büyülerinde ustalaşmaya çalışacak. 

Shadow of Bone, Leigh Bardugo'nun Grisha üçlemesinin ilk kitabı olarak dikkat çekiyor. Shadow of Bone'un ardından Siege and Storm ve Ruin and Rising kitapları da çıkmıştı. Bu üç kitap orijinal üçlemeyi oluşturuyor ancak yazar Bardugo sonrasında Crooked Kingdom serisiyle Grisha evrenini genişletmeye devam etmişti.

Arrival ve Bird Box gibi başarılı yapımlardan tanıdığımız senarist Eric Heisserer tarafından uyarlanan Shadow of Bone, 23 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak. İlk sezon 8 bölümden oluşuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim