Anlık Bildirim

Peaky Blinders, 6. sezonu ile final yapacak! Çekimler başladı

Dizi sektörünün popüler yapımlarından biri olan İngiliz dizisi Peaky Blinders'ın altıncı sezonu için çalışmalar başladı. Dizi ne yazık ki altıncı sezon ile final yapacak.

Peaky Blinders, 6. sezonu ile final yapacak! Çekimler başladı Tam Boyutta Gör

2013 yılında başlayan ve özellikle ilk sezonları ile büyük kitlelere ulaşan ve başarısını kanıtlayan İngiliz dönem dizisi Peaky Blinders'ın sevenleri için üzücü bir haber paylaşıldı.

Dizinin senaristliğini ve yaratıcılığını yapan Steven Knight, resmi web sitesinden açıklama yaparak dizinin altıncı sezonunun, son sezonu olacağını söyledi. Tüm hayranlara teşekkür eden Steven Knight ayrıca altıncı sezon için çalışmalara başlandığını da açıkladı. Ne yazık ki net bir tarih yok altıncı sezon için.

Her ne kadar Steven Knight, Peaky Blinders'ın altıncı sezon ile biteceğini söylese de hikayenin başka bir şekilde devam edeceğini ve evrenin yaşamaya devam edeceğini söyledi. Son olarak da dizinin son sezonunun şu ana kadar yayınlanan tüm bölümlerden daha iyi olacağını iddia etti.

Peaky Blinders'ın altıncı sezonu ile ilgili şu an için daha fazla detay ne yazık ki yok. Dizinin ilk beş sezonunu şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim