Anlık Bildirim

Star Wars: The Last Jedi yönetmeninden yeni bir Star Wars üçlemesi geliyor

2017 yılında yayınlana son üçlemenin ikinci filmi Star Wars: The Last Jedi'ı yöneten Rian Johnson'ın daha önce duyurulan Star Wars üçlemesi planı hala devam ediyor.

Star Wars: The Last Jedi yönetmeninden yeni bir Star Wars üçlemesi geliyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler markalarından biri olan Star Wars'un Disney tarafından hazırlanan üçleme, son filmi ile 2019 yılında karşımıza çıkmıştı ve üçleme bitirilmişti. Ne yazık ki son üçleme hayranlar tarafından pek sevilmemişti. İnsanlar son üçlemede "En sevdiğin film hangisi?" diye sormak yerine "Sence hangi film en kötüydü?" diye sormaya başlamıştı. Bu soruya en çok verilen cevaplardan biri de şüphesiz ikinci film olan The Last Jedi olmuştur.

İkinci filmi, yani The Last Jedi'ı da Knives Out filminde de yönetmenlik yapan Rion Johnson yönetiyordu. Geçtiğimiz yıl Rion Johnson'ın yöneteceği yeni bir Star Wars üçelemesi duyuruldu. Ancak sonrasında projeden bir daha bahsedilmedi ve başka Star Wars yapımları duyuruldu. Bu yüzden de insanlar bu projenin iptal edildiğini düşündü. 

Ancak geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre bu proje iptal edilmiş değil. Usa Today muhabiri olan Sariah Wilson, geçtiğimiz günlerde Rion Johnson ile bir röportaj yapmış ve söylediğine göre bu proje hala devam ediyor.

Ne yazık ki bu projeye dair herhangi bir detay belli değil. Eğer planlar devam ediyorsa ilerleyen süreçte mutlaka daha fazla detay açıklanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13612 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, yeni üçleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim