Anlık Bildirim

The Witcher 2.sezondan ilk fotoğraflar: Henry Cavill'ın yeni kostümü ortaya çıktı

Henry Cavill, The Witcher'ın 2. sezonundan ilk fotoğrafları paylaştı. Fotoğraflarda Geralt'ın yeni sezonda giyeceği Witcher kıyafeti dikkat çekiyor.

The Witcher 2.sezondan ilk fotoğraflar: Henry Cavill'ın yeni kostümü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

The Witcher'ın yeni sezonundan yavaş yavaş ilk fotoğraflar gelmeye başlıyor. Ünlü oyuncu Henry Cavill, bugün Instagram hesabı üzerinden iki yeni fotoğraf paylaştı. Fotoğraflarda Geralt'ın ikinci sezondaki yeni Witcher kostümünü görüyoruz.

The Witcher'ın ikinci sezonunun 2021'in ikinci yarısında Netflix'te seyircilerle buluşması bekleniyor. Yeni sezonun prodüksiyon süreci bu yılın başlarında start vermişti ancak COVID-19 nedeniyle epey bir aksama yaşandı. Şu anda ise çekimler devam ediyor ve muhtemelen bu yıl içerisinde tamamlanmış olacak.

The Witcher'ın ilk sezonu 2019'un Aralık ayında yayınlanmıştı. İlk dört haftasında tam 76 milyon abone tarafından izlenen ilk sezon, önemli bir farkla Netflix tarihinin en popüler sezonu olmayı başardı. Netflix bu büyük başarının ardından hemen dizinin ikinci ve üçüncü sezonlarını da onayladı. Ayrıca şu anda bir spin-off dizisi ve bir animasyon dizisi üzerinde de çalışmalar var. Witcher dünyası Netflix ekranlarında büyümeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim