Anlık Bildirim

Türk süper kahraman evreni geliyor, Altay ile başlıyoruz

T World Entertainment and Productions yapımcı şirketi önümüzdeki yıl bir Türk süper kahraman evreni oluşturacağını açıkladı. Evren Altay karakteri ile başlıyor.

Türk süper kahraman evreni geliyor, Altay ile başlıyoruz Tam Boyutta Gör

Sinema ve televizyon dünyamızda tarihe damga vurmuş efsane karakterlerin yapımlarını izlemiştik ancak bugüne kadar bir süper kahraman çalışması olmamıştı. Hakan the Protector ile açılışı yapan Netflix’in ardından ülkemizde de hareketlilik var.

Devasa süper kahraman evreni

Gelen bilgilere göre T World Entertainment and Productions yapımcı şirketi bir Türk süper kahraman evreni oluşturmak için kolları sıvadı. T World adıyla oluşturulacak bu süper kahraman evreninde filmler, diziler, video oyunları ve kitaplar olacak.

Geniş kapsamlı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten yapımcı Bülent Turgut sadece dinsel ögelerden oluşmasını istemediklerini dile getiriyor. Daha çok Türk kültürüne odaklanacak olan süper kahraman evreninde Rus ve Yahudi süper kahramanlar da göreceğiz.

Türk süper kahraman evreni geliyor, Altay ile başlıyoruz Tam Boyutta Gör

T World evreninin ilk kahramanı Altay olacak. Firma Mart ayı sonunda yapılacak MIPTV 20.20 Cannes festivalinde Altay kahraman dizisinin tanıtımını yapacak. Altay dizisinin ilk bölümünü ise Lost, Prison Break ve Grey's Anatomy dizilerinden tanıdığımız Bobby Roth yönetecek.

Altay karakteri sonrasında ise Su, Su Perisi, Rumi, Nazar ve İkizler karakterlerinin tanıtıldığını göreceğiz. Şirket ilk etapta 2 sinema filmi ve 3 televizyon dizisi planlıyor. Sonrasında oyunlar ve kitaplar gelecek.

Son dönemde Türk dizilerinin global çapta popüler olması T World için de avantaj olacak. Başta Netflix olmak üzere global çaptaki pek çok içerik platformuna ve televizyon kanalına süper kahraman yapımlarının pazarlanması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7393 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
altay, t world ve
5 etiket daha su perisi ikizler su nazar Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim