Anlık Bildirim

Turkcell TV+ bu hafta sonu herkese ücretsiz

BluTV'nin ardından Turkcell de bu hafta sonu ücretsiz olarak yayın yapacak. Bugün saat 21.00'den Pazar gecesine kadar TV+'ı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Turkcell TV+ bu hafta sonu herkese ücretsiz Tam Boyutta Gör

Uzun zaman sonra ilk kez bu haftasonu tam zamanlı olarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Turkcell, sokağa çıkma yasağı olacağı için Turkcell TV+’ı 3 günlüğüne herkesin kullanımına açıyor.

Bugün saat 21.00’den 6 Aralık Pazar saat 23:59’a kadar TV+’taki tüm kanallar ve satın al izle, kirala izle filmleri hariç olmak üzere tüm dizi filmler ücretsiz olarak seyredilebilecek. TV+, web sitesi üzerinden izlenmiyor. Mobil uygulamalardan veya TV uygulamalarından TV+’ı izleyebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/tr/app/tv/id835880015?l=tr&mt=8

TV+ TV+ TV+ TV+ LIFECELL TV YAYIN VE ICERIK HIZMETLERI A.S. Eğlence Ücretsiz

TV+’ta ulusal TV kanallarına ek olarak S Sport, Sinema TV, FX, NAT GEO Wild, Discovery Channel gibi önemli kanallar da bulunuyor. Eğer hali hazırda TV+ abonesiyseniz ancak paketiniz spor, film vs. kanallarını kapsamıyorsa bile bu hafta sonu tüm kanalları ücretsiz olarak seyredebileceksiniz.

Dunkirk, Spider Man Homecoming, Ölümlü Dünya, Yeşil Yol, Yüzüklerin Efendisi serisi, Interstellar, A Star Born, Ahlat Ağacı, Narcos, Supernatural, War of The Worlds gibi dikkat çeken yapımlar ücretsiz olarak izlenebilecek.

Turkcell TV+’ın yanı sıra BluTV platformu da bu hafta sonu ücretsiz olarak yayın yapacak. Saat 21.00’den itibaren BluTV’yi de ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6504 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell tv+, sıcak fırsat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim