Anlık Bildirim

Uzayda geçen Kore yapımı bilim kurgu filmi Space Sweepers'tan fragman yayınlandı

Netflix'in yüksek bütçeli bilim kurgu filmi Space Sweepers'tan fragman paylaşıldı. Özellikle görselliğiyle dikkat çeken film 5 Şubat'ta yayınlanacak.

Uzayda geçen Kore yapımı bilim kurgu filmi Space Sweepers'tan fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en fazla aboneye sahip olan video akış platformu olan Netflix'in yüksek bütçeli bilim kurgu filmi Space Sweepers'tan yeni bir fragman paylaşıldı.

Netflix'in yüksek bütçeye sahip bir başka filmin daha yayın tarihi yaklaşıyor. Uzayda geçecek olan Kore yapımı bilim kurgu filmi Space Sweepers'ın yönetmenliğini Sung-hee Jo üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Daniel Joey Albright, Seon-kyu Jin, Song Joong-Ki, Milan-Devi LaBrey, John D. Michaels ve Kim Tae-ri gibi isimler bulunuyor.

Filmin 5 Şubat'ta yayınlanacağı açıklandı ancak geçtiğimiz günlerde açıklanan 2021 Şubat ayı Netflix içeriklerinde ismi bulunmuyor. Büyük bir ihtimalle 5 Şubat'ta yayınlanacağını söyleyebiliriz ancak küçük de olsa bir gecikme ihtimali barındırıyor.

Konusu: 2092'de uzay çöplerinin ve gerçekleşmesi zor hayallerin peşine düşen sıra dışı grup, masum bir insansıyı takas etmeye çalışırken korkunç sırları açığa çıkarır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim