Anlık Bildirim

Yeni Testere filmi ortaya çıktı: İşte ilk fragman

Yeni Testere filmi Spiral: From the Book of Saw'dan ilk fragman yayınlandı. Bir reboot filmi olan Spiral, önümüzdeki Mayıs ayında sinemaseverlerle buluşacak.

Yeni Testere filmi ortaya çıktı: İşte ilk fragman Tam Boyutta Gör

Tüm zamanların en popüler korku serilerinden olan Testere (Saw) yakında beyaz perdeye geri dönüyor. Serinin bir reboot şeklinde hazırlanan yeni filmi Spiral: From the Book of Saw'dan bugün ilk fragman yayınlandı. Paylaşılan görüntüler, Testere serisinin ilk filmlerini andıran yapısıyla oldukça etkileyici görünüyor diyebiliriz.

Spiral filminin başrolünde ünlü komedyen ve oyuncu Chris Rock var. Chris Rock ayrıca filmin yazarlığını ve yapımcılığını üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Chris Rock'a Samuel L. Jackson ve Max Minghella gibi isimler eşlik edecek. 

Spiral, serinin önceki filmlerinden çok daha farklı bir yapıya sahip olacak gibi görünüyor. En azından ilk fragmanı için konuşacak olursak Spiral'in David Fincher'ın Se7en filmini andıran bir görüntüsü var diyebiliriz. Testere serisi bildiğiniz gibi devam filmleriyle serinin hayranlarını pek tatmin etmeyi başaramamıştı. Spiral şimdi seride yeni bir beyaz sayfa açmaya çalışacak.

Darren Lynn Bousman (Saw II, Saw III, Saw IV) tarafından yönetilen Spiral: From the Book of Saw, 15 Mayıs 2020'de gösterime girecek.

Yeni Testere filmi ortaya çıktı: İşte ilk fragman Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim