Anlık Bildirim

Skoda Kushaq şimdi de çizim görselleriyle karşımızda

Kompakt modelin tanıtılmasına az zaman kalsa da Çekyalı üreticiden yeni ipuçları gelmeye devam ediyor. Daha önce kamuflajlı fotoğraflar paylaşan şirket bu kez de Kushaq'ın çizim görsellerini paylaştı.

Skoda Kushaq şimdi de çizim görselleriyle karşımızda Tam Boyutta Gör

India 2.0 projesiyle Hindistan pazarında yeni bir başlangıç yapmayı planlayan Skoda, bu kapsamdaki ilk adımı olan Kushaq isimli crossover modelinin örtüsünü önümüzdeki ay kaldıracak. Şirket şimdilik Skoda Kushaq ile ilgili teaser kampanyasına devam ediyor.

Çekyalı üretici şimdi de Skoda Kushaq'ın gövde tasarımını gösteren çizim görselleri paylaştı. Kompakt crossover'ın tasarımına baktığımızda, ön bölümdeki tipik Skoda panjurunun iki parçadan oluşan ince aydınlatmalarla çevrelendiğini görüyoruz. Tamponun kenarlarında büyük hava kanalları ve alt kısımda gümüş renkli koruma plakası göze çarpıyor.

Skoda Kushaq şimdi de çizim görselleriyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Skoda Kushaq'ın gümüş renkli raylara sahip tavanı B sütunundan itibaren eğim kazanıyor. Belirgin omuz çizgisi düz bir biçimde stoplara kadar uzanırken, geniş çamurluklar ve büyük tekerlekler de kompakt modeli olduğundan daha kalıplı gösteriyor. Fakat bu detayların çizimlerde gerçekte olduğundan daha agresif gösterildiğini belirtmekte fayda var. Arkada ise spoyler, L şekilli stoplar ve reflektörler ve gümüş renkli koruma plakası dikkat çekiyor.

Kushaq, Çekyalı üreticinin Hindistan pazarına özel olacak şekilde elden geçirdiği MQB-A0-IN platformu üzerine yükselecek. Otomobilin aks mesafesi 2651 mm olarak açıklandı yani ülkemizde de satılan Kamiq ile aynı. Skoda, otomobilin oldukça geniş bagaj hacmi sunacağını belirtiyor. Kaputun altındaysa 1.0 ve 1.5 litre TSI benzinli üniteler bulunacak. Söz konusu üniteler donanım seviyesine bağlı olarak manuel veya otomatik şanzımanla kombine edilebilecek.

*Haberin kapak görseli Vision IN konseptine ait

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19981 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, skoda kushaq ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim