Anlık Bildirim

Sony CFO'su: "PS5'in üretimini arttırmak istiyoruz ancak bu bizim için zor"

Sony'nin bulunamayan yeni nesil konsolu PlayStaiton 5'in stokları ile ilgili Sony CFO'su Hiroki Totoki'den açıklama geldi: "PS5'in üretimini arttırmak istiyoruz ancak bu bizim için zor."

Sony CFO'su: 'PS5'in üretimini arttırmak istiyoruz ancak bu bizim için zor' Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 geçtiğimiz aylarda çıkışını gerçekleştirdi ancak ne yazık ki siparişe açıldığından bu yana stok sıkıntısı çekiyor ve belirli sayıda insanlar alabiliyor. Geçtiğimiz günlerde de Sony CFO'su Hiroki Totoki, durum ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 5'in 2020 yılı içerisinde 4.5 milyon adet sattığı açıklandı. Bu sayı aslında Sony'nin 2020 yılı için ayırdığı stokla da aşağı yukarı aynı. Çünkü 2020'de tüm PlayStation 5'ler satıldı ve hiçbir şey kalmadı. 2021 yılının ilk yarısının da stok açısından sıkıntılı geçeceği söylenmişti. 

Geçtiğimiz günlerde de Sony CFO'su Hiroki Totoki bu stok hakkında konuştu. Totoki, "PS5 üretimini arttırmak istiyoruz ancak yarı iletkenler ve diğer bileşenlerin yetersizliği nedeniyle bu bizim için zor bir durum." dedi. Şu şekilde devam etti: "Müşterilerimizden gelen yüksek talebi ne yazık ki tam olarak karşılayamadık. PlayStation 5 bekleyen müşterilerimize PlayStation 5 gönderebilmek için elimizden geleni yapıyoruz."

Totoki son olarak 2021 mali yılında oyunculara en az 14.8 milyon adet PlayStation 5 daha sunmaya çalışacaklarını söyledi. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan bir başka haberde de Sony'nin 2021 yılının sonuna kadar toplamda 18 milyon adet konsol satmayı hedeflediği söylenmişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14404 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, ps5 stok ve
2 etiket daha ne zaman Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim