Anlık Bildirim

Sony, PS5 sahipleri için oyunların ücretsiz sürümlerini sunmaya başladı

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 sahiplerine giden bir e-postaya göre, Sony PS5 sahiplerine bazı oyunların deneme sürümlerini ücretsiz sunuyor.

Sony PS5 sahipleri için ücretsiz oyun deneme özelliği getirdi Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında 2000'li yıllarda demo kültürü vardı ancak bu kültür özellikle 2010'lı yılların sonunda büyük oranda silindi diyebiliriz. Artık sayılı bağımsız oyunda bu demoyu görebiliyoruz ya da nadiren de olsa büyük yapımlarda görebiliyoruz. Sony ise geçtiğimiz saatlerde bu konuda bir adım attı.

PS5 Sahipleri İçin Deneme Sürümü

Geçtiğimiz günlerde Sony, PlayStation 5 sahiplerine bir e-posta gönderdi. Postaya göre PlayStation 5 sahipleri 28 Ekim 23:59'a kadar iki farklı oyunun deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde oynayabilir. Bu oyunlar ise PlayStation 5'in önemli yapımlarından Death Stranding: Directors Cut ve Sackboy: A Big Adventure.

Death Stranding: Directors Cut'ın ilk 6 saati ücretsiz olarak sunulurken, Sackboy: A Big Adventure'ın 5 saati ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak sanıyoruz ki bu özellik şu anda sadece Birleşik Krallık'ta geçerli. Eğer Türkiye mağazasında bu özellik ile karşılaştıysanız yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın. Sony bu uygulamayı genişletip diğer oyunlara da getirecek mi bilemiyoruz ancak oyuncuların sevineceği bir haber olma ihtimali yüksek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim