Anlık Bildirim

Spider-Man: No Way Home'dan Türkiye'de tarihi rekor geldi: İşte izleyici istatistikleri

Fragmanının çıkmasından bu yana merakla beklenen Spider-Man: No Way Home'un vizyona girmesiyle birlikte tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de rekor geldi.              

Spider-Man: No Way Home'dan Türkiye'de tarihi rekor geldi Tam Boyutta Gör

Disney ve Sony işbirliğinde geliştirilen yeni Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Zaten ciddi bir başarı yakalaması beklenen film, beklentileri de aşarak rekor kırdı.

Spider-Man'den Açılış Günü Rekoru

Geçtiğimiz saatlerde Box Office Türkiye'nin açıkladığı verilere göre Spider-Man: No Way Home, Türkiye'de açılış gününde 296.623 kişi tarafından izlenerek yabancı filmler arasında en iyi açılış günü istatistiğine ulaştı. Genel olarak ilk hafta sonunda ise 934.599 kişi tarafından izlenerek Endgame'in ardından en iyi açılış yapan yabancı filmler arasında ikinci oldu.

Spider-Man: No Way Home açılış hafta sonu 1027 salonda gösterime girdi ve toplamda 934.599 kişi tarafından izlenerek 23.990.672 TL hasılat elde etti. Spider-Man'in bu başarısının pandemi döneminde geldiğini de belirtelim. Spider-Man ayrıca dünyada da Endgame ve Inifinity War'un ardından en iyi açılış yapan üçüncü film oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim