Anlık Bildirim

Spotify'ın yeni arayüzü sızdırıldı: Kayıpsız ses seçeneği geliyor

Spotify'ın yeni arayüzü sızdırıldı. Müzik severlerin uzun süredir beklediği kayıpsız ses seçeneği göründü. Peki, Spotify HiFi ne kadar internet harcayacak?      
spotify kayıpsız ses Tam Boyutta Gör
Spotify, en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri ancak uzun süredir kullanıcıların istediği HiFi kayıpsız ses seçeneğini sunmuyor. Mevcut en yüksek bit hızı 320kbps. Bu, yakında değişebilir. Spotify’ın kayıpsız ses seçeneğini gösteren yeni arayüzü sızdırıldı.

Spotify kayıpsız ses: 2117 kbps'e kadar

spotify hifi müzik dinleme seçeneği Tam Boyutta Gör
Spotify’ın 1.2.36 sürümünden alınan ekran görüntülerinde kayıpsız ses seçeneği ve cihaz uyumluluk denetleyicisi dikkat çekiyor. Müzik akış platformunun bir görselde, 1411 kbps’e kadar, başka bir görselde 2117 kbps’e kadar kayıpsız kalite sunduğu görülüyor. Kayıpsız seste Spotify’ın dakikada 15.9 MB veri tükettiği de görülüyor. Ayrıca FLAC ses formatı aracılığıyla bazı şarkılar için 24 bit/44.1 kHz’e kadar dinleme desteği sunulacak.
spotify uygulaması kayıpsız ses kalite Tam Boyutta Gör
Ekran görüntülerinde ayrıca kullanıcılara cihazlarının, bağlantı türünün ve bant genişliğinin kayıpsız sesi destekleyip desteklemediğini bildiren uyumluluk denetleyicisi de görülüyor. Spotify, kullanıcılara çoğu Bluetooth cihazının kayıpsız sesi tam olarak destelemediği, kablolu cihazları kullanmaları veya Spotify Connect özelliği aracılığıyla kablosuz olarak dinlemeleri gibi tavsiyelerde de bulunacak.

Spotify, yeni özelliği HiFi yerine “gelişmiş dinleme” veya “kayıpsız ses” olarak adlandıracak gibi görünüyor. Spotify, kayıpsız sesi Premium abonelikte ya da tamamen yeni bir pakette (Supremium) sunabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9105 kez okundu.
27 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim