Anlık Bildirim

Spotify, web ve masaüstü uygulamalarını mobil ile benzer bir tasarımla güncelliyor

Spotify, "gelişmiş görünüm ve his" getirdiğini söyleyerek masaüstü ve web arayüzü için güncellenmiş tasarımı kullanıcılara sundu.

Spotify, web ve masaüstü uygulamalarını mobil ile benzer bir tasarımla güncelliyor Tam Boyutta Gör

Spotify, hem Mac hem de Windows için masaüstü uygulamasını ve web arayüzünü güncelledi. Spotify'ın güncellenmiş tasarımı, kullanıcı deneyimini basitleştirmeyi ve mobil, web ve masaüstü sürümleri arasındaki tutarsızlıkları gidermeyi amaçlıyor.

Spotify'dan masaüstü ve web için güncellenmiş tasarım

Spotify'a göre yeni tasarım ile uygulamayı farklı platformlarda kullanan kişiler, platformlar arası geçişte uyum problemi yaşamayacaklar.

Spotify'dan yapılan açıklamada: "Aylarca testler ve araştırmalar yapıldı, kullanıcılarla konuşuldu ve geri bildirim alındı. Şimdi, dinleyicilerimizin Spotify'ı önümüzdeki yıllarda masaüstü uygulamamızda ve web oynatıcımızda kullanmaları için yeni, temiz bir tasarım, daha fazla kontrol ve harika bir yeni temel sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu yeniden tasarımla, modern ve ölçeklenebilir bir web oynatıcısının teknik fırsatını, uyumlu bir Spotify tasarımı ve masaüstü uygulamasında hepinizin beklediği özelliklerle birleştiriyoruz." ifadelerine yer verildi.

Spotify, web ve masaüstü uygulamalarını mobil ile benzer bir tasarımla güncelliyor Tam Boyutta Gör

Güncelleme, çalma listelerini daha ayrıntılı hale getirmeyi kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, çalma listelerine açıklamalar yazabilecek ve görüntüler yükleyebilecek. Ayrıca parçaları mevcut çalma listelerine sürükleyip bırakabilecek ve daha kolay içerik eklemek için gömülü bir arama çubuğunu kullanabilecekler.

Müziğe erişimi ve platformlar arası geçişi daha kolay hale getiren güncellenmiş tasarım kullanıcılara sunulmaya başlandı. Spotify, güncel tasarımın tüm kullanıcılara ulaşmasının biraz zaman alabileceğini belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim