Anlık Bildirim

Acer Swift 3 ülkemizde önemli bir başarıya imza attı

Ultra ince dizüstü bilgisayar kategorisinde yer alan Acer Swift 3 modeli pek çok teknoloji perakendecisinin en çok satanlar listesine girmeyi başarmış durumda.

Acer Swift 3 ülkemizde önemli bir başarıya imza attı Tam Boyutta Gör

Teknoloji fuarlarının vazgeçilmezi olan ve inceliği ile göz dolduran Acer’ın Swift ultra ince dizüstü bilgisayar serisi ülkemizde de çok beğeniliyor. Satışlar Acer Türkiye ekibini ziyadesiyle memnun etmiş durumda.

Acer Swift 3 özellikleri ve fiyatı

Yapılan açıklamaya göre Acer Swift 3 modeli ülkemizde ultra ince dizüstü bilgisayar kategorisinde en çok tercih edilen ürün olmayı başarmış durumda. Hem uzun pil ömrü hem de iddialı performansı en büyük etken.

14 inçlik IPS LCD ekranında Full HD çözünürlük sunan Acer Swift 3 modeli Intel ve AMD Ryzen işlemci seçeneklerine sahip. SSD sürücüler ile akıcı bir sistem sunan model 12 saate kadar kullanılabiliyor. Seride 15.6 inçlik bir seçenek daha var. Ülkemizde 2700TL-4000TL arasında konfigürasyonlar bulmak mümkün.

Perakende mağazalarında genelde 14 inçlik modelin en çok satanlar arasında olduğunu görüyoruz. Yakın dönemde onuncu nesil Intel ve Ryzen 7 4700U işlemcilerle donatılmış yeni versiyonları da görme şansımız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim