Anlık Bildirim

Dikkat çeken boyutlarıyla yeni Dell XPS 13 tanıtıldı

Yeni Dell XPS 13 dizüstü modeli 13.4 inçlik bir ekrana sahip olmasına rağmen ince çerçeveleri sayesinde 11 inçlik bir dizüstü bilgisayar kadar kompakt hale gelmiş.

Dikkat çeken boyutlarıyla yeni Dell XPS 13 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Dell’in ince dizüstü bilgisayarlarını barındıran XPS serisi CES 2020 fuarı için oldukça kompakt yapıda yeni bir üyeye sahip oldu. Dell XPS 13 modeli geliştirici versiyonuna da sahip olacak.

Yeni Dell XPS 13 özellikleri ve fyatı

Yeni Dell XPS 13 modelinde 13.4 inçlik bir ekran yer alıyor. Çerçeveleri oldukça incelten model bu sayede 11 inçlik bir dizüstü modelinin boyutlarına inmiş. Ekranda Full HD veya 4K çözünürlük seçenekleri sunuluyor. Dolby Vision destekli ekran Gorilla Glass ile korunuyor.

Onuncu nesil Intel Core i3-1005G1 ve Core i7-1065G7 arasında işlemci seçenekleri sunan model 4GB LPDDR4 ve 32GB LPDDR4x arasında da bellek seçenekleri sunuyor. Batarya 19 saate yakın kullanım süresine sahip ve USB Tip-C üzerinden şarj ediliyor.

Yeni Dell XPS 13 modeli 1000$ başlangıç fiyatına sahip olacak. XPS 13 Developer Edition ise Ubuntu işletim sistemine sahip ve biraz daha yüksek RAM seçenekleri barındırıyor. Başlangıç fiyatı 1200$. Satışlar CES 2020 fuarından sonra başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim