Anlık Bildirim

Intel Xe Max grafikli Acer Swift 3x geliyor

Acer Swift 3x dizüstü bilgisayar modeli Intel Iris Xe Max harici ekran kartı ile ilklerden birisi olma avantajını elde etti. Yıl sonunda piyasaya sürülecek olan model merakla bekleniyor.

Intel Xe Max grafikli Acer Swift 3x geliyor Tam Boyutta Gör

Intel henüz harici ekran kartı hakkında herhangi bir duyuru yapmadı ancak yavaş yavaş ilk dizüstü modellerinde kendisine yer bulmaya başladı. Intel Iris Xe Max olarak gördüğümüz harici grafik birimi Asus markasından sonra şimdi de Acer markasında karşımıza çıkıyor.

Acer Swift 3x özellikleri ve fiyatı

Xe grafik birimi ilk kez Tiger Lake tabanlı Intel işlemcilerde dahili olarak kendisine yer bulmuştu. Teknik detayları tam olarak bilinmese de Intel Iris Xe grafik birimi Full HD oyunları rahat bir şekilde oynatabiliyor.

Intel Iris Xe Max olarak adlandırılan bağımsız grafik birimi de muhtemelen bir tık üzerinde yer alacak zira bazı oyunlarda en düşük konfigürasyon olarak Radeon RX 580 ve Intel Iris Xe Max birlikte belirtiliyor.

Intel Iris Xe Max harici ekran kartı daha önce Asus Vivobook Flip 14 modelinde görünmüştü. Şimdi ise Acer Swift 3x dizüstü modeli bu grafik kartı ile sunulacak. Firma video düzenleme ve taşınabilir oyunlar için en iyi performansı vadediyor. Ekran kartında 4GB GDDR6 bellek olduğu tahmin ediliyor.

Acer Swift 3x modelinde Tiger Lake tabanlı on birinci nesil Intel işlemcilere yer veriliyor. 17.5 saate kadar kullanım süresi sunan bilgisayar ayrıca 30 dakikalık hızlı şarj ile 4 saatlik kullanım süresi elde edebiliyor. Aralık ayında piyasaya çıkacak Acer Swift 3x için 900$ başlangıç fiyatı belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim