Anlık Bildirim

MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı

Redmi'nin önümüzdeki ay tanıtmayı planladığı yeni dizüstü bilgisayarın tanıtım posteri yayınlandı. RedmiBook Pro'nın tasarım olarak Apple MacBook'a benzemesi dikkat çekiyor.

MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Redmi markası, yakında piyasaya süreceği dizüstü bilgisayarı gösteren bir poster yayınladı. Görünüşe bakılırsa RedmiBook Pro, premium tasarımla gelecek. Posterde sergilenen cihazın Apple MacBook'u anımsattığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Redmi'nin paylaştığı tanıtım materyaline bakılırsa şirket yuvarlatılmış kenarlara sahip metal kasalı bir model çıkarmayı planlıyor. Bu tasarımı Apple MacBook serisinin bazı modellerinden hatırlıyoruz.

MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Şubat ayında tanıtılabilir

Cihazın yan tarafında USB Type-C ve HDMI bağlantı noktaları dikkat çekiyor. Ayrıca bu kısımda bir de mikrofon deliği var. Farklı konfigürasyonlarda sunulacak RedmiBook Pro'nun en yeni Intel ve AMD işlemcilerle güçlendirileceğini belirtelim.

Tüm modeller için maksimum RAM miktarı 16 GB olacak. Çinli şirket henüz dizüstü bilgisayarın resmi lansman tarihini açıklamadı. Ancak firmaya yakın kaynaklar Redmi'nin Şubat ayında bir etkinlik düzenleyeceğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim