Anlık Bildirim

Redmi, ilk G serisi oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtmaya hazırlanıyor

Redmi çok yakında oyun odaklı bir dizüstü bilgisayar tanıtacak. G serisi altında piyasaya sürülecek cihazın ilk görüntüleri ve bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

Redmi, ilk G serisi oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtmaya hazırlanıyor

WeChat mesajlaşma uygulamasındaki Xiaomi Mi Notebook kanalında, Redmi'nin yeni ürünlerinin lansman tarihi açıklandı. Yayınlanan postere göre şirket 14 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyecek.

Çinli marka söz konusu etkinlik kapsamında ilk G serisi oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtacak. Yayınlanan lansman posteri zaten bu konuda net bir ipucu veriyor.

Redmi, ilk G serisi oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtmaya hazırlanıyor

Redmi G neler sunacak?

Dizüstü bilgisayarın donanım konfigürasyonu hakkında çok fazla bilgi yok. Ancak en az GeForce GTX 1650 Ti ekran kartı ve 10. nesil Intel Core i5/i7 işlemcilerle donatılması bekleniyor.

Redmi, ilk G serisi oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Ana marka Xiaomi geçen yıl oyun odaklı Mi Gaming Laptop 2019 modelini piyasaya sürmüştü. Oyun canavarı olarak nitelendirilen cihaz 9. Nesil Intel i5/i7 H serisi işlemcilerle geldi.

Ayrıca dizüstü bilgisayar GeForce GTX 1660 Ti veya RTXTM 2060 ekran kartı ve 16 GB'a kadar DDR4 RAM'le piyasaya sürüldü. Mi Gaming Laptop 2019'un 1.080 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim