Anlık Bildirim

Redmi, yeni dizüstü bilgisayarının sağlamlığını, üzerinden araba geçirerek gösterdi

Çinli teknoloji üreticilerinden Redmi, piyasaya sürdüğü RedmiBook Pro dizüstü bilgisayarının sağlamlığını gösteren reklam filmi sızdırıldı.

Redmi, yeni dizüstü bilgisayarının sağlamlığını, üzerinden araba geçirerek gösterdi Tam Boyutta Gör

Redmi'nin kısa süre önce piyasaya sürdüğü dizüstü bilgisayar modeli RedmiBook Pro, bir otomobil tarafından ezilme testini başarı ile geçti. Test sırasında dizüstü bilgisayar ekranının sağlam kaldığı ve performansını tamamen koruduğu görülüyor.

Süreci gösteren video resmi bir tanıtım materyalini andırıyor. İddia edildiğine göre Weibo'da yayınlandı ve daha sonra blogcular tarafından çeşitli YouTube kanallarında yayınlandı. Öyle ya da böyle, 15 saniyelik bir video sekansı, RedmiBook Pro'nun asfalta nasıl yerleştirildiğini ve bir binek otomobilin arka tekerleğinin, cihazın üzerinden nasıl geçtiğini gösteriyor.

Uçak yapımında kullanılan alüminyumdan üretilmiş

Videoda böylesine önemli bir yüke rağmen, dizüstü bilgisayarın kapağı fiziksel olarak hasar görmediği ve ekranın normal bir şekilde çalışmaya devam ettiği görülüyor. Redmi'ye göre, cihazın gövdesinde sayısal olarak kontrol edilen makinelerde, 17 aşamada işlenen uçak sınıfı alüminyum kullanıldı.

RedmiBook Pro serisi, 14 ve 15,6 inç ekranlı iki model halinde sunuluyor. Tüm yeni modeller isteğe bağlı olarak 11. Nesil Intel Core işlemci ve GeForce MX450 grafik kartına sahip. Intel Core i5 işlemci, 16GB RAM ve 512GB dahili depolamaya sahip RedmiBook Pro 14'ün başlangıç fiyatı ise 697 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8976 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
redmi, RedmiBook Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim