Anlık Bildirim

Ryzen APUlu el konsolu Crysis açıyor

AMD’nin yüksek verimlilik sunan Ryzen APU’ları şaşırtıcı düzeyde mobillik ve oyun performansı sergileyen el konsolarının da önünü açıyor. Ryzen 5 4500Ulu AYA Neo Founder üzerinde Crysis oynanabiliyor.

Ryzen APUlu el konsolu Crysis açıyor Tam Boyutta Gör

Kırmızı ekip Ryzen işlemcileriyle performans kanadında başarılı bir şekilde ilerlemesinin yanı sıra yıllar önce sık sık eleştirilen güç tüketimi başlığında da bir o kadar iddialı.

AMD el konsolu pazarında

AYA Neo’nun kitle fonunu destekleyen müşterilerine göndermeye başladığı AYA Neo Founder nihai sürüme göre şeffaf kasayla geliyor. Raflarda yerini alacak el konsolunun test edilen modele kıyasla bazı değişiklikler içerebileceği belirtiliyor.

6 çekirdek 6 izlekli Ryzen 5 4500U 15 watt TDPli bir APU olmasına karşın üretici, mobil APU’yu 5 watt’a düşürerek daha uzun batarya ömrü sunmayı tercih etmiş. 16 GB kapasiteli 4266 MHz LPDDR4X bellekle desteklenen el konsolunda 512 GB veya 1 TB NVMe depolama konumlandırılırken 1280x800 çözünürlükte IPS panele yer verilmiş.

Ryzen APUlu el konsolu Crysis açıyor Tam Boyutta Gör

47wH bataryanın 6 saate kadar mobil kalmanın önün açarken oyun oynana senaryoda bu süre 2 saate kadar inebiliyor. 384 işlem birimi taşıyan Vega iGPU’sunun da pakete dahil olduğu el konsolu bu haliyle dikkat çeken bir donanıma sahip.

Ryzen APUlu el konsolu Crysis açıyor Tam Boyutta Gör

İlk testlere göre Crysis Remastered’ta düşük-orta ayarlarda oynanabilir bir deneyim sunabilen el konsolu test oyunlarda yine benzer ayarlarda yüz güldüren sonuçlar ortaya koymuş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20804 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, AYA Neo founder ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim