Anlık Bildirim

Telegram uygulaması Wear OS desteğini kesti

Telegram 8.0 sürümü ile birlikte Wear OS akıllı saatlere destek kesildi. Galaxy Watch 4 serisi de dahil tüm Wear OS akıllı saatleri Telegram desteğinden yoksun kalacak.

Telegram 8.0 Tam Boyutta Gör

Samsung ile ortaklık yaparak Wear OS ekosistemine yeniden hayat veren Google ne yazık ki önemli desteklerini kaybediyor. Telegram uygulaması, yeni güncellemesi ile Wear OS desteğini sona erdirdi. 

Telegram desteği kesildi

Önde gelen iletişim uygulamalarından Telegram, bu hafta 8.0 sürümüne güncellenerek önemli iyileştirmeler getirdi. Bunun yanında Wear OS platformuna desteğin kesilmesi ise hayal kırıklığı oldu. 

Wear OS 3 duyurusuna karşın bu platforma daha fazla kaynak ayırmak istemeyen Telegram hem ilgili uygulamayı mağazadan kaldırdı hem de kurulu sürümün bir süre sonra çalışmayı durduracağını bildirdi. Böylece eski Wear OS saatlerin yanında Galaxy Watch 4 serisi de önemli bir darbe almış oldu. 

Telegram 8.0 sürümünde bunun haricinde canlı yayınlarda sınırsız izleyici, mesaj göndermeden önce ön izleme, okunmamış yorum sayaçları, durum kısmında “çıkartma seçiyor” bildirimi, sohbet listesine geri dönmeden takip ettiğiniz kanallar arasında gezinti gibi iyileştirmeler de sunuluyor.

Telegram Telegram Telegram Telegram Telegram FZ-LLC Haberleşme Ücretsiz

Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Social Networking Ücretsiz 145,6 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim