Anlık Bildirim

Turkcell ilk set üstü TV kutusunu sunar

Turkcell; televizyona bağlayarak içerik izleyebileceğiniz set üstü kutusu TV+ Ready’yi satışa sunuyor. Sürekli sizde kalacak TV+ Ready özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Turkcell ilk set üstü TV kutusunu sunar Tam Boyutta Gör

Bugün internet üzerinden içerik tüketimi inanılmaz artış gösterdi ve pek çok girişim özel platformlar oluşturarak bu tüketimi kendisine çekmeye çalıştı. Netflix, HBO Max, Disney+ gibi platformların yanı sıra Apple TV, Mi Box gibi set üstü kutular da kullanıcılara komple bir çözüm sunmaya çalışıyor. Turkcell de artık her iki platformda faaliyet göstermeye başladı.

TV+ Ready özellikleri ve fiyatı

Hali hazırda TV+ adıyla içerik platformuna sahip olan Turkcell şimdi de TV+ Ready adıyla set üstü kutusunu duyurdu. HDMI üzerinden televizyonunuza bağlanan TV+ Ready kutusu firmanın sunduğu içerik hizmetlerini ekranınıza getiriyor.

MicroUSB üzerinden güç alan kutu 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan bir işlemciye sahip. Android TV 9.0 sayesinde sayısız uygulamayı indirmek mümkün. 8GB kapasite arttırılamıyor. Kumanda doğrudan Google Asssitant ile iletişime geçebiliyor.

TV+ Premium paketiniz varsa 150’den fazla TV kanalı, içeriği kayıt etme, 24 saat geriye gidebilme gibi özelliklere sahip oluyorsunuz. TV+ Ready kutusu 799TL fiyat etiketine sahip. 24 ay boyunca da 49.90TL ödeme yapılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14835 kez okundu.
47 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, turkcell tv+ ve
2 etiket daha tv+ ready Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim