Anlık Bildirim

The Last of Us dizisi, birinci oyunun tamamını anlatacak; oyuna göre farklılıklar olacak

Geçtiğimiz yıl duyurulan The Last of Dizisi ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Dizi, The Last of Us'ın ilk oyununu anlatacak. Ancak bazı farklılıklar olacak.

The Last of Us dizisi, birinci oyunun tamamını anlatacak; oyuna göre farklılıklar olacak Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın ve oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan The Last of Us'ın bir dizi uyarlaması geliyor bildiğiniz gibi. Geçtiğimiz saatlerde de oyunun yaratıcısı olan ve aynı zamanda dizinin de başındaki isim olan Neil Druckmann, dizi hakkında konuştu.

Neil Druckmann'ın söylediğine göre dizi, ilk oyunun tamamını konu alacak. Ancak bölüm bölüm bazı farklı olaylar da olacak. Neil Druckmann'ın söylediğine göre kendisinin en sevdiği bölümler oyunun hikayesinden sapan bölümler. Her ne kadar bazı bölümlerde farklı şeyler görecek olsak da Neil Druckmann, hikayenin temelinin aynı kalacağını da ekledi.

Ayrıca yüzeysel farklılıkların da kendileri için son derece önemsiz olduğunu belirtti. Örneğin bir karakterin hangi renk gömlek giydiği ile ilgili çok ilgilenmendiklerini söyledi. Çekimler henüz başlamış değil ancak kamera arkası işler güzel bir şekilde ilerliyor gibi duruyor. Son olarak Neil Druckmann, Clicker'ın örnek tasarımını gördüğünü ve çok hoşuna gittiğini söyledi.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Başrollerde ise Pedro Pascal ve Bella Ramsey bulunuyor. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak. Dizinin yönetmenliğini ise Tesnota ve Dylda gibi yapımların yönetmenliğini yapmış olan Kantemir Balagov üstlenecek. Yayın tarihi bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim