Anlık Bildirim

The Walking Dead'in final sezonunun çekimleri yarılandı

Dizi dünyasının popüler yapımlarından The Walking Dead'in final sezonu geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Yapılan resmi açıklamaya göre dizinin final sezonunun çekimleri yarılanmış durumda.

The Walking Dead'in final sezonunun çekimleri yarılandı Tam Boyutta Gör

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan, şimdi ise popülerliği yitirse de hala yüksek izleyici sayılarına ulaşan The Walking Dead'in 11. sezonu için yeni bir güncelleme yapıldı.

Çekimler Yarılandı

The Walking Dead'in görüntü yönetmeni geçtiğimiz günlerde dizinin final sezon çekimlerinin yarılandığını resmi olarak açıkladı. Şu anda 11. sezonu devam eden dizinin çekimleri de bu yıl sonlanmadan devam edecektir. Ancak sezon arası ihtimali yüksek diyebiliriz.

Daha önce de açıklandığı gibi ilk 8 bölüm arka arkaya gelecek ancak sonrası için net bir tarih yok. Ancak final bölümünün 2022'de yayınlanacağı biliniyor. Ülkemizde The Walking Dead’in resmi yayıncısı Netflix. Ancak oraya da bölümler sezon bitiminden sonra geliyor. Bu yüzden ülkemizde ne zaman resmi olarak yayınlanacak bilemiyoruz. Dizinin final sezonu için paylaşılan görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim