Anlık Bildirim

The Witcher 3. sezon fragmanı ve çıkış tarihi yayınladı

Netflix’in sevilen uyarlama dizisi The Witcher, 3. sezon ile geri dönüyor. The Witcher 3. sezon fragmanını yayınlayan Netflix, aynı zamanda dizinin yayın tarihini de açıkladı.
The Witcher 3. sezon fragmanı ve çıkış tarihi yayınladı Tam Boyutta Gör
Netflix’in sevilen uyarlama dizisi The Witcher, genel izleyiciler tarafından oldukça beğenilse de orijinal hikayeye aşina olanlar için büyük bir ilgi odağı olamadı. Orijinal kaynak içeriği çok sevdiği bilinen Henry Cavill'in Netflix’in planlarından memnun olmadığı ve bu nedenle diziden ayrıldığı söylenmişti. Henry Cavill'in Geralt of Rivia olarak son kez üçüncü sezonda olacağı göz önüne alındığında The Witcher 3. sezon, yapımın geleceği için kritik olacak.

Geralt gerçek korkuyu hissedecek

The Witcher 3. sezon fragmanı ve çıkış tarihi yayınladı Tam Boyutta Gör
Yayınlanan fragman çok kısa olsa da değerli küçük bir hikayeye kısa bakış atmamızı sağlıyor. Görünüşe göre Geralt artık gerçek korkuyu bilecek kadar endişeli bir durum içerisinde olacak. Aynı zamanda Ciri ve Yennefer ise ciddi bir tehlike ile karşı karşıya. Muhtemelen bu tehlike ipuçları önceki sezonlarda verilen Vahşi Av olacak.

The Witcher 3. Sezon ne zaman?

Netflix, The Witcher 3. sezonunu Stranger Things dördüncü sezonda olduğu gibi iki parçaya bölecek. İlk parça 29 Haziran’da yayınlanacak. Geri kalan bölümler ise 27 Temmuz’da yayınlanacak.

Açıkçası, bu sezon hayranlar için acı tatlı bir sezon olacak diyebiliriz. Cavill, Witcher ile ilgili her şeyin (hem romanların hem de oyunların) hayranı olarak biliniyor ve birçoğu onu ekrandaki Geralt temsiliyle eş anlamlı görüyor. The Witcher 4. sezonunda Geralt’ı Liam Hemsworth’un canlandıracağı duyurulmuştu. Hemsworth’un seriye neler katacağını, başarılı olup olmayacağını konuşmak için ise şimdilik çok erken.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6187 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, the witcher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim