Anlık Bildirim

THY, dünyanın en iyi hava yollarından biri seçildi

Dünyaca ünlü seyahat ve gezi dergisi Conde Nast Traveller tarafından yapılan bir ankette dünyadaki en iyi hava yolları seçildi. THY, bu anket sonucunda dünyanın en iyi üç hava yolu arasında yer aldı.

Conde Nast Traveler Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük gezi ve seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller’da dünyanın en iyi üç hava yolunu belirlemek için bir anket yapıldı. Derginin okuyucularının oyları sonucunda Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en iyi üç hava yolundan biri olarak seçildi.

“Okuyucuların seçimi ödülleri” olarak adlandırılan oylamanın sonuçları THY Basın Müşavirliği tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. 800.000’den fazla insanın katıldığı oylamada şehir, otel ve hava yollarının da dahil olduğu birçok kategoride en iyileri seçti.

Anket sonucunda okuyucuların seçtiği en iyi hava yolları ise şu şekilde sıralandı:

  1. Singapore Airlines
  2. Emirates
  3. Türk Hava Yolları
  4. Qatar Airways
  5. Qantas

THY Tam Boyutta Gör

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da sonuçlarla ilgili, “Pandemi sebebiyle aldığımız önlemler, hijyen önceliğimiz, temassız hizmetlerimiz yolcuların takdirini toplamaya devam ediyor. Bu büyük başarıyı, bütün zorluklara rağmen THY’ye sahip çıkan çalışma arkadaşlarımıza borçluyuz. Dergi okuyucularına da bizi seçtikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"İnsanların gezme arzusu kaybolmamış"

Conde Nast Traveller, küresel yayın direktörü Divia Thani de yapılan anketlerle ilgili, "Kısıtlamalar azaldıkça okuyucularımızın seyahat hayalleri kurduğunu, gezmek için ne kadar heyecanlı olduklarını görmüş olduk. Okuyucuların seçimi ödülleri, kabus gibi geçirdiğimiz son bir buçuk yılda bize insanların gezme arzusunun kaybolmadığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Dünya üzerinde ziyaret edilecek en iyi beş ülke arasında ise Portekiz, Yeni Zelanda, Japonya, Fas ve Sri Lanka yer alırken Türkiye bu kısımda yer almadı. 

Dergi okuyucuları ayrıca, İstanbul Havalimanı’nı Singapur Havalimanı'nın ardından dünyanın en iyi ikinci havalimanı seçti. Üçüncü sırada Tokyo Narita Havalimanı, dördüncü sırada Seoul Incheon Havalimanı, beşinci sırada ise Katar'da bulunan Doha Havalimanı yer aldı. 

Tüm kategorilerden kimlerin kazandığı ise derginin Kasım 2021'de yayınlanacak olan sayısında paylaşılacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8607 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türk Hava Yolları, THY ve Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim