Anlık Bildirim

Transformers: Rise of the Beasts filminden resmi fragman geldi

Klasik Autobot ve Decepticon savaşından uzaklaşarak Beast Wars karakterlerinin de dahil olduğu daha geniş bir evrene odaklanacak Transformers: Rise of the Beasts filminden resmi fragman geldi. 
Transformers: Rise of the Beasts Tam Boyutta Gör
Transformers serisini çok daha eski bir tarihe götürecek olan Transformers: Rise of the Beasts filminden resmi fragman geldi. Filmin başrollerinde Anthony Ramos ve Dominique Fishback yer alacak.

Transformers: Rise of the Beasts filminin konusu ne?

Transformers: Rise of the Beasts filmi 1996 yılında çıkan Beast Wars: Transformers isimli animasyon dizisinin beyaz perdeye uyarlanması. Michael Bay’in filmlerinden önce, 1994 yılında Brooklyn, New York ve Peru’da geçiyor. Optimus Prime’ın dünyaya ilk gelişi ve bir lidere nasıl dönüştüğü anlatılacak olan filmde Predacon, Maximal ve Terraconlar gibi Beast Wars karakterleri de yer alıyor.

Yapımcı Lorenzo Di Bonaventure ve yönetmen koltuğunda oturan Steven Cable Jr., artık sıkıcı hale gelen Autobot ve Decepticonların savaşından uzaklaşarak daha önce görmediğimiz şeyler olacağını dile getirmişti. Resmi fragmanda da Beast Wars karakterlerinin evrene dahil olduğunu görüyoruz.

1 yıllık ertelemeyle 9 Haziran 2023 tarihinde vizyona girmesi beklenen Transformers: Rise of the Beasts filminin, sesi Optimus Prime ile adeta özdeşleşen dublaj sanatçısı Ayhan Kayha’dan mahrum kalacağını da belirtmek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7364 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Transformers: Rise of the Beasts, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim