Anlık Bildirim

Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi'ne 5G altyapısı ve robot cafe kuracak

Türk Telekom ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan anlaşma kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'ne teknoloji desteği verilecek. AKM içerisinde robot cafe kurulacak.

Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi'ne 5G altyapısı kuracak Tam Boyutta Gör

Türk Telekom, sanat dünyasına yönelik önemli bir iş birliği yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom arasında imzalanan anlaşma kapsamında İstanbul'daki Atatürk Kültür Merkezi’nin ana destekçisi oldu. AKM’ye 5G mobil altyapısı kurulacak. Ayrıca AKM’nin simgesi kırmızı kürenin bulunduğu 2 bin 40 kişilik ana opera salonuna 7 yıllığına Türk Telekom’un adı verildi ve Türk Telekom Opera Salonu oldu.

Türk Telekom, AKM ve Beyoğlu Kültür Yolu’na 5G altyapısı, 4.5G ve Wi-Fi bağlantıları kuracak. Teknoloji hizmetlerinin ve uçtan uca telekomünikasyon hizmetlerinin sağlayıcısı olacak. AKM ziyaretçileri kesintisiz ve hızlı iletişim kurabilecek.

Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi'ne 5G altyapısı kuracak Tam Boyutta Gör

Robot Cafe kurulacak

Türk Telekom, AKM içerisine bir Robot Cafe kuracak. Burada robotlar 5G altyapısı ile faaliyet gösterecek. Ziyaretçiler yeni bir deneyim elde edecek.

Teknoloji odaklı etkinlikler düzenlenecek

AKM ziyaretçileri, Türk Telekom’un kuracağı özel ağırlama alanında (lounge) dinlenebilecek. Ayrıca özel marka ortaklıkları, etkinlik, faaliyet ve organizasyonlar düzenlenecek. Ayrıca Türk Telekom abonelerine çeşitli indirimler sunacak. Kültür sanat takvimi süresince; çocuk atölyeleri, müzik atölyeleri, çalışma ve deneyim atölyelerinin yapılacağı AKM’de Türk Telekom sayesinde teknoloji ile kültür ve sanat harmanlanacak.

Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi'ne 5G altyapısı kuracak Tam Boyutta Gör

Taksim Meydanı'na kurulan Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışı 29 Ekim 2021'de yapıldı. AKM'de 2 bin 40 kişilik opera salonu, 805 kişilik tiyatro salonu ve 4 bin 500 metrekare fuaye alanı bulunuyor. Sahne sistemi ve akustiği açısından üst seviye teknolojilerin kullanıldığı belirtiliyor. Modern dizayn edilmiş prova salonları, çalışma atölyeleri, iki katlı kütüphane, çocuk sanat merkezi, sinema, sergi salonu, kafeler, restoranlar ve ofisler de yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim