Anlık Bildirim

Twitter, Direkt Mesajlar'da arama özelliğini Android'e genişletiyor

Sosyal medya platformu Twitter'ın bir süredir iOS uygulamasında ve web'de sunduğu DM'de arama özelliği artık geliştirilmiş bir sürümle birlikte Android'e de getiriliyor.

Twitter, Direkt Mesajlar'da arama özelliğini Android'e genişletiyor Tam Boyutta Gör

Twitter,ilk olarak 2019 yılında iOS'ta kullanıma sunduğu daha sonra web'e getirdiği Direkt Mesajlar içindeki arama çubuğunu yaklaşık iki yıl sonra Android'e genişletiyor. Özellikle platformu aktif olarak kullananlar için oldukça faydalı olan bu özellik ile istenilen konuşmayı bulmak çok daha kolay hale gelecek.

Android için Twitter'da DM arama çubuğu

Şirket, Android için yeni DM arama çubuğunun 2019'da iOS için sunulanın geliştirilmiş bir sürümü olduğunu belirtiyor. Yeni özellik ile kullanıcıların yalnızca son mesajlarında değil tüm DM geçmişlerinde arama yapmalarına olanak tanınacak.

Şirket ayrıca, mesaj içeriği için arama yapabilme yeteneği üzerinde çalıştığını söylüyor. Bu yıl içerisinde yayınlanacak güncelleme ile arama özelliği sayesinde yalnızca kullanıcı adına göre değil belirli konuşmayı veya konuyu bulmak istediğiniz zamanlarda da arama çubuğundan erişim sağlanabilecek.

Twitter Twitter Twitter Twitter X Corp. Sosyal Ücretsiz

X X X X News Ücretsiz 234 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim