Anlık Bildirim

Twitter (X), Youtube'a rakip oluyor

Elon Musk, Twitter'ı (X) satın aldığından beri platformda bir çok şeyi değiştirdi. Ünlü milyarder, son olarak televizyonlar için uzun videolar içeren bir X uygulamasının geleceğini söyledi.
Twitter (X), Youtube'a rakip oluyor
Elon Musk, Ekim 2022'de Twitter'ı (X) satın aldığından beri platformda bir çok şeyi değiştirdi ve değiştirmeye de devam ediyor.  Ünlü milyarder, DogeDesigner hesabından bir alıntı yaparak uzun videolara özel bir X uygulamasının geleceği söyledi. Samsung TV ve Amazon Fire TV kullanıcıları bu X uygulamasına ilk olarak kavuşacaklar.

Musk, kısa süre önce X'in video öncelikli bir platform olacağını söylemişti. Elon Musk ayrıca X'i ziyaret eden 10 kullanıcıdan 8'inin video izlediğini belirtmişti.

Karar, X için olumsuz bir raporun paylaşılmasından sonra geldi. Edison Araştırma raporuna göre, 2024'te sitenin kullanım oranı 2023'e kıyasla yüzde 30 düşüş gösterdi. Sosyal medya platformu kullanımı ve popülerliğini arttırmak adına içerik oluşturuculara ve reklamverenlere yönelik değişiklikler yapmayı planlıyor. Uzun videolar ile X, içerik oluşturucuları çekip Youtube'a rakip olabilecek mi zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim