Anlık Bildirim

Amazon’da 150 TL ve üzerine 30 TL indirim!

Amazon Türkiye'de 150 TL üzerine 30 TL indirim kampanyası başladı. İndirimden faydalanabilmek için mobil uygulamada AMAZONAPP kodunu kullanabilirsiniz.

Amazon’da 150 TL ve üzerine 30 TL indirim! Tam Boyutta Gör

Amazon yeni bir indirim kampanyası başlattı. Bu kampanya sayesinde elektronikten giyime Amazon'daki tüm kategorilerde 150 TL ve üzeri alışverişinizi 30 TL indirimli olarak satın alabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için Amazon’un mobil uygulamasında alışveriş yaparken indirim kodu alanına AMAZONAPP yazmanız yeterli. Sepetinize anında 30 TL indirim uygulanacak.

İndirim kodu: AMAZONAPP

Bu indirim kodunu indirime giren ürünlerde de kullanabilirsiniz. Günün fırsatlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Amazon Türkiye'de günün fırsatları

30 TL indirim kampanyası satıcısı ve göndericisi Amazon olan tüm ürünlerde geçerli. İlk 50 bin müşteri kampanyadan yararlanabilecek. Prime üyesi olmak şart değil. İndirim kodları 20 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli. Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabiliyor. Kampanya koşullarına göre iOS ve Android telefonlardan yapılan alışverişlerde indirim kodu geçerli ancak tablet cihazlardan yapılan alışverişlerde geçerli değil.

Amazon'da 150 TL ve üzerine 30 TL indirim kodu nasıl uygulanır?

Amazon’da 150 TL ve üzerine 30 TL indirim! Tam Boyutta Gör

AMAZONAPP indirim kodunu kullanmak için mobil uygulamada hesabınıza giriş yapın. Sepetinize satıcının Amazon olduğu bir ürün ekleyin. “Alışverişi Tamamla” butonuna basın. Sonrasında adresinizi ve kargo yöntemini seçmenizi gerekiyor.

Amazon’da 150 TL ve üzerine 30 TL indirim! Tam Boyutta Gör

Kredi kartı bilgilerinin olduğu “Ödeme Aracını Seçin” başlıklı sayfaya geldiğinizde ekranın alt bölümünde “Hediye Kartları ve Promosyon Kodları” alanını göreceksiniz. Buradaki kod alanına AMAZONAPP yazıp uygula butonuna bastıktan sonra anında 30 TL’lik indirim uygulandığını göreceksiniz. Bu aşamadan sonra ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Amazon’da 150 TL ve üzerine 30 TL indirim! Tam Boyutta Gör

Amazon.com.tr Mobile Alışveriş Amazon.com.tr Mobile Alışveriş Amazon.com.tr Mobile Alışveriş Amazon.com.tr Mobile Alışveriş Amazon Mobile LLC Alışveriş Ücretsiz

Amazon Shopping Amazon Shopping Amazon Shopping Amazon Shopping Shopping Ücretsiz 213,3 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39448 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim