Anlık Bildirim

BluTV'ye S Sport kanalları eklendi: Premier Lig, Bundesliga, F1, NBA

Premier Lig, Bundesliga, Portekiz Ligi, F1, NBA, MLS'i canlı olarak yayınlayan S Sport ve S Sport2 kanalları bugün BluTV'ye eklendi.

BluTV'ye S Sport kanalları eklendi: Premier Lig, Bundesliga, F1, NBA Tam Boyutta Gör

Güncelleme: S Sport ve S Sport 2 kanalları BluTV'ye eklendi. Canlı izle bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yerli dijital içerik platformu BluTV, içerik arşivini geliştirmeye devam ediyor. Bu defa sporseverlere yönelik büyük bir adım atıldı. S Sport ve S Sport2 kanalları BluTV’ye eklenecek.

S Sport ve S Sport2 kanallarının bugün akşam saatlerinde BluTV’nin canlı izle bölümüne eklenmesi planlanıyor. BluTV üyeliği olan herkes izleyebilecek. Ek pakete gerek olmayacak.

Saran Holding çatısı altında faaliyet gösteren S Sport ve S Sport 2 kanalları çok sayıda müsabakanın yayın hakkını elinde bulunduruyor. Bu kanallarda Premier Lig, Bundesliga, NBA, F1, MotoGP, NFL, Portekiz Ligi, MLS, WWE Smackdown müsabakalarını canlı olarak seyredebilirsiniz. Bu hafta sonu oynanacak ve milli futbolcumuz Ozan Kabak’ın forma giymesi beklenen Liverpool – Manchester City maçı öncesinde böyle bir iş birliğine imza atılması güzel oldu.

BluTV’ye Discovery belgeselleri eklenecek

Geçtiğimiz haftalarda paylaşılan duyuruya göre ABD’li medya şirketi Discovery, BluTV’ye ortak oldu. Anlaşma kapsamında Discovery’nin içerikleri BluTV’ye eklenecek. Discovery çatısı altında Discovery’nin yanı sıra TLC, DMAX, Animal Planet, Science Channel, History Channel gibi önemli belgesel kanalları bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21241 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blutv, s sport ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim