Anlık Bildirim

WhatsApp'ın arayüzü değişiyor: İşte yeni tasarım

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın arayüzü tamamen yenileniyor; daha modern görünüme kavuşuyor. İşte WhatsApp'ın yeni tasarımı:                           
whatsapp tasarımı değişiyor Tam Boyutta Gör
WhatsApp, yeni özelliklerle güncellenmeye devam ederken Meta’nın mesajlaşma uygulamasının arayüzünü büyük ölçüde değiştireceğini gösteren yeni görseller ortaya çıktı. Yenilenen arayüz, WhatsApp beta programına dahil olan bazı Android telefon kullanıcılarının karşısına çıktı. WhatsApp, yıllar sonra büyük bir tasarım değişikliğine gidiyor.

Daha modern görünüm

WhatsApp’ın yeni kullanıcı arayüzü, güncellenmiş Materyal 3 tasarımına sahip öğeleri içeriyor. Uygulamanın üst çubuğu artık tamamen beyaz, diğer kullanıcı arayüzü öğeleri WhatsApp logosunda kullanılan tonda yeşil renkte. Üstte farklı yazı tipinde WhatsApp yazısı görülüyor. Yeni tasarımda da gezinme çubuğunun yeri değişmiyor.

Sohbet filtresi

Yenilenen WhatsApp, daha iyi sohbet yönetimi sağlıyor. Kullanıcıların okumadıkları, kişisel veya iş mesajlarını görebilmelerini sağlayan sohbet filtresi mevcut. WhatsApp, çoklu hesap desteğini sunduğunda bu filtreler daha da kullanışlı hale gelecektir.

Test ediliyor

Bu değişiklikler WhatsApp’a daha modern bir görünüm ve his kazandıracak. WhatsApp’ın yenilenen tasarımı hâlâ geliştirilme aşamasında olduğundan daha fazla değişiklik görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim