Anlık Bildirim

WhatsApp üzerinden direkt olarak alışveriş yapmak artık mümkün

Facebook'un sahipliğindeki WhatsApp, en yeni sürümünde küçük işletmeleri daha da destekler hâle geldi. Henüz ülkemizde kullanılamayan yeni özellik, müşterilere kataloglar sunulmasına izin veriyor.

Sosyal medyanın yükselişiyle birlikte ürünlerini pazarlamak için sosyal medyayı ciddi şekilde kullanan küçük işletmeler, sipariş toplamak için ise WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarından yararlanabiliyor. Bu durumun farkında olan Facebook, WhatsApp’ın yeni iş modeliyle birlikte satış için direkt olarak kullanılmasını hedefliyor. Business uygulaması için katalog özelliğini kullanıma sunan WhatsApp, resmi bir web sitesi olmayan işletmeler için de bir vitrin oluşturulmasına imkan sağlıyor.

WhatsApp üzerinden direkt olarak alışveriş yapmak artık mümkün Tam Boyutta Gör

WhatsApp üzerinden satış yapan firmalar, genellikle müşterilerine kataloglarının resmini ya da web sitelerinin adreslerini defalarca göndermek zorunda kalıyor. Yeni özellik sayesinde, bir kez kaliteli biçimde yapılandırılmış bir katalog, müşterilerin herhangi bir mesajlaşmaya girmeden ne alacağına karar verebilmesinin, hatta direkt olarak sipariş verebilmesinin önünü açtı. 

Hem Android hem de iPhone için şimdilik Brezilya, Almanya, Hindistan, Endonezya, Meksika, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılabilen özellik, Facebook’un açıklamasına göre kısa süre içerisinde tüm dünyanın kullanımına sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11033 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
whatsapp business, iş için whatsapp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim