Anlık Bildirim

WhatsApp, yakın zamanda online olan kişilerinizi gösterecek

WhatsApp, kullanıcıların yakın zamanda online olan kişilerle kolayca iletişime geçmesine olanak tanıyan bir özelliği "Son çevrimiçi kişiler" test diyor. İşte detaylar:
whatsapp son çevrimiçi online kişiler listesi Tam Boyutta Gör
WhatsApp, kullanıcıların kişiler sayfasından yakın zamanda çevrimiçi olan kişileri kontrol etmelerine olanak sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İlk olarak beta testinde fark edilen bu yeni işlevsellik, o anda WhatsApp’ta olan veya yakın zamanda girmiş kişileri öne çıkararak kullanıcıları bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Yakın zamanda online kişiler listesi 

Meta, kullanıcı deneyimini ve güvenliğini geliştirmek için WhatsApp’ı sürekli olarak güncelliyor. En son ekleme, kullanıcılara kişileriyle bağlantı kurmanın daha hızlı bir yolunu sunuyor. Şu an için beta programına dahil olan bazı kullanıcıların görebildiği yeni Son Çevrimiçi Kişiler sekmesi, kapsamlı bir kişi listesi sunmuyor. Bunun yerine kullanıcının henüz konuşmadığı kişiler dahil olmak üzere yakın zamanda online olan sınırlı sayıda kişiyi listeliyor. WhatsApp, bu listede son görülme veya çevrimiçi durumunu kapatan kişileri göstermeyecek.

Son çevrimiçi olan kişileri listeleme özelliği, Android için WhatsApp betanın son sürümünü (2.24.9.14) yükleyen bazı test kullanıcılarının kullanımına sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4418 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim