Anlık Bildirim

Windows 11 23H2 temiz kuruluma hazır: ISO dosyası çıktı

Kısa süre önce yayınlanan Windows 11 23H2 sadece Windows Update aracılığı ile yüklenebiliyordu. Ancak artık ISO dosyası sayesinde bilgisayarlara sıfırdan da kurulabilecek.

Windows 11 23H2 temiz kuruluma hazır: ISO dosyası çıktı

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için bugüne kadarki en büyük güncelleme olan 23H2 yayınlanmıştı. Söz konusu güncelleme şimdiye kadar sadece Windows Update aracılığı ile yüklenebiliyordu ancak artık durum değişti.

Microsoft geliştiricileri temiz kurulum yapmak isteyenler için yeni işletim sistemi sürümünün ISO görüntüsünü yayınladı. Microsoft'un resmi web sitesinde yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

"Bu seçenek, Windows 11'i yüklemek için önyüklenebilir bir yükleme ortamı (USB sürücü, DVD) veya sanal bir makine (.ISO dosyası) oluşturmak isteyen kullanıcılar içindir. Bu ISO dosyası, kullanıcıların mevcut etkinleştirme anahtarını girmelerini gerektiren birçok sürümü içerir."

Windows 11 23H2 temiz kuruluma hazır: ISO dosyası çıktı Tam Boyutta Gör

Dosya boyutu 5.9 GB

ISO görüntüsünü indirmek için bu bağlantıda yer ala açılır menüdeki "Windows 11 (multi-edition ISO)" varyantını seçmeniz yeterli. Daha sonraki adımda işletim sisteminin dilini belirleyerek indirme işlemini başlatabilirsiniz. Türkçe ISO dosyasının boyutunun 5.9 GB olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26776 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iso, temiz kurulum ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim