Anlık Bildirim

Xiaomi başkan yardımcısı: Mi Mix 4 selfie tutkunlarına göre değil

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin başkan yardımcısı William Lu, geçtiğimiz gün tanıtılan Mi Mix 4'ün selfie tutkunlarını tatmin etmeyeceğini itiraf etti.

Xiaomi başkan yardımcısı: Mi Mix 4 selfie tutkunlarına göre değil Tam Boyutta Gör

Tamamen yeni (üçüncü nesil) bir ekran altı kameraya sahip akıllı telefonlar, geleneksel modellerle eşit şartlarda rekabet edebilecek gibi görünüyordu. Ancak olayların gelişme şekline bakılırsa, durum böyle değil.

Selfie'ye önem verenler başka telefon alsın

Dün Samsung, ekran altı kameralı Galaxy Z Fold 3'ü tanıttı ve ilk testlerde ekranın görüntü kalitesini etkilemediği görüldü. Geçtiğimiz gün tanıtılan Mi Mix 4 de ekran altı kamera ile piyasaya sürüldü. Şirket, ekran altı kamera için CUP (Camera Under Panel) kısaltmasını kullanıyor. Xiaomi başkan yardımcısı William Lu, en kaliteli selfie isteyen kullanıcıların, gömülü ön kameraya sahip telefonları satın almalarını önerdi. Yani Mi Mix 4'ü değil.

Xiaomi başkan yardımcısı: Mi Mix 4 selfie tutkunlarına göre değil Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Mix 4, öncelikle ekrana ve üzerinde çeşitli can sıkıcı unsurların bulunmamasına önem verenler için tasarlanmış. Aynı zamanda, Xiaomi başkan yardımcısı, şirketlerin ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına ve ekran altı kamera teknolojisinin hızla geliştiğine dair güvence verdi. Ancak şu anda geleneksel bir kamera kalitesiyle karşılaştırılabilir fotoğraf ve video kalitesini sağlayamıyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim