Anlık Bildirim

Capcom açıkladı: Yeni Resident Evil remake oyunları yolda

Geçtiğimiz yıllarda Resident Evil markasını baştan aşağı yenileyen Capcom, hayranları sevindirecek bir haber verdi. Görünüşe göre firma, yeni remake oyunları geliştirmeye devam edecek.
Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 4 Tam Boyutta Gör
Resident Evil: biohazard ile markayı baştan yaratan Capcom, daha sonraki yıllarda yayınladığı Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake ile serinin eski hikayelerini, modern bir şekilde anlatmayı başarmıştı. Bu süreçte markayı eski popülerliğine getiren firma, daha fazla remake yapımına kavuşacağımızı duyurdu.

Resident Evil markası büyüyor

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Resident Evil 4: Remake, yılın en başarılı oyunlarından biri olmayı başarmıştı. RE 2, 3 ve 4 yapımlarının başarısından memnun olan Capcom, yeni remake yapımlarının geleceğini açıkladı. Resident Evil 4 yönetmeni Yasuhiro Anpo “Şu ana kadar üç yeniden yapım yayınladık ve hepsi çok iyi karşılandı. Modern bir izleyici kitlesinin bu oyunları oynamasına olanak tanıdığı için, bu eski oyunları seven biri olarak bunu yapmaktan mutluluk duyuyorum ve bu nedenle daha fazlasını yapmaya devam etmek istiyoruz” dedi ve yakında yeni yapımları duyuracaklarını açıkladı.

Yeni Resident Evil oyunları yolda Tam Boyutta Gör
Capcom, şimdiye kadar yan yapımların yenilenmiş versiyonunu duyurmadı ancak iddialara göre firmanın yeni yapımı Resident Evil: Code Veronica olacak ve bu yapımın 2024 yılında satışa sunulacağı iddia ediliyor. Tüm bunların yanı sıra Capcom, Resident Evil 9 için çalışmalara devam ediyor ve bu yapımın, şimdiye kadarki en büyük ve en pahalı RE yapımı olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim