Anlık Bildirim

Yeni Surface cihazları ve Windows 11 özellikleri 21 Mart'ta tanıtılacak

Microsoft ay sonuna doğru bir etkinlik düzenleyecek. Şirket sadece yeni Surface cihazlarını değil aynı zamanda Windows 11 ve Copilot için yapay zeka destekli yeni özellikleri de görücüye çıkaracak.

Yeni Surface cihazları ve Windows özellikleri yakında tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Microsoft, bu ayın sonlarında bir dijital etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Yazılım devi 21 Mart'ta yapılacak etkinlikte yeni Surface cihazlarını tanıtmakla kalmayacak aynı zamanda Windows 11'de sunulacak iyileştirmelere ve yapay zeka asistanı Copilot'un yeteneklerine odaklanacak.

Şirketin etkinlikte yapay zeka görevlerini hızlandırmak için nöral işlem birimi (NPU) içeren en yeni Intel Core Ultra ve Qualcomm Snapdragon X Elite işlemcilerle güçlendirilmiş Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 cihazlarını tanıtılacağı bildiriliyor. Her iki model de kurumsal kullanıcılara yönelik olacak.

Yeni Surface cihazları ve Windows özellikleri yakında tanıtılacak Tam Boyutta Gör

AI Explorer da duyurulabilir

Yeni Surface serisi cihazlar sonbahar Windows 11 özellik güncellemesindeki tüm yapay zeka tabanlı özellikleri tam olarak destekleyen piyasadaki ilk cihazlar arasında olacaklar. Intel modelleri Nisan ayında, Arm versiyonları ise Haziran ayında gelecek.

Etkinlikte ayrıca Windows 11 ve Copilot'un çalışması için özel bir nöral işlem birimi (NPU) gerektiren yeni özelliklerinden de bahsedilecek. Tüm bunlara ek olarak AI Explorer'ın duyurulması da muhtemel. Bu özellik, yapay zekanın gücünden yararlanarak günlük görevlerinizi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim