Anlık Bildirim

YouTube Music, yakında şarkı arama özelliğini kullanıma sunacak

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, rakiplerinin çoğunda bulunan yeni bir özelliği test ediyor. İşte YouTube Music'in yeni özelliği, melodiye göre şarkı aramanın detayları:
YouTube Music, yakında şarkı arama özelliğini kullanıma sunacak Tam Boyutta Gör
YouTube Music, kendini geliştirmeye kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sabit ses seviyesi ve arama özelliği gibi bir dizi mobil güncellemeyi kullanıma sunan uygulama, şimdilerde yeni bir özellik test ediyor. Bu yeni özellik ile şarkı arama seçeneği, artık YouTube Music'te kullanıma sunulacak.

İşte YouTube Music'in yeni özelliği: Şarkı Arama

YouTube Müzik, şimdilerde kullanıcıların akıllarındaki şarkıyı mırıldanarak, şarkı söyleyerek veya şarkı dinleterek kolayca bulabilmelerini sağlayacak Şarkı Arama özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda kullanılabilecek olan bu özellik ile YouTube Müzik uygulamasını açıp sağ üst köşedeki arama simgesine tıklayarak şarkı sesi ile arama yapmanız mümkün.

YouTube Music, yakında şarkı arama özelliğini kullanıma sunacak Tam Boyutta Gör
Yapay zeka teknolojisi ile mırıldandığınız veya söylediğiniz şarkıyı melodisinden analiz ederek orijinal kayıtla eşleştiren YouTube Müzik, size şarkının adını ve sanatçısını yanıt olarak gösterecek. Böylece aklınızdaki şarkıyı unutsanız bile onu kolayca bulabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim