Yandex Navigasyon Haberleri

Etiket
Son dakika yandex navigasyon haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), yandex navigasyon hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 YIL

GİRİLEN İÇERİKLER
4 VİDEO 14 HABER

Yandex navigasyon Son Dakika Haberleri

Güncel Yandex navigasyon Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika yandex navigasyon haberleri de dahil olmak üzere yandex navigasyon ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 4 video, 0 galeri ve 10 adet yandex navigasyon haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 1 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

yandex navigasyon İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel yandex navigasyon haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Yandex navigasyon Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni yandex navigasyon haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son yandex navigasyon haberlerini okuduktan sonra, Mobil Uygulama İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Yandex Navigasyon 🚩

Yandex tarafından piyasaya sürülen Yandex Navigasyon; rota oluşturmayı, adres ve kurum aramayı, park yeri bulmayı, rota istatistiklerini izlemeyi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Navigasyon, akıllı asistan Alisa, çevrimdışı harita, sesli komutlar gibi özellikleri vardır. Türkiye'de aylık 60 milyon kullanıcısı vardır.

Yandex Navigasyon hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim