Anlık Bildirim

SAP BusinessObjects Eğitimleri Medyasoft ile Türkiye'de

SAP BusinessObjects Eğitimleri Medyasoft ile Türkiye'de

Yıldız Holding Bilişim Grubu şirketlerinden biri olan Medyasoft, SAP Türkiye ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında tüm dünyada büyük ilgi gören SAP BusinessObjects eğitimlerine başlıyor.

Dünya üzerinde önde gelen yerli ve yabancı yazılım markalarını bir araya getirerek sunduğu çözümlerle bulunduğu alanda pek çok ilke imza atan Medyasoft, yine bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez  "SAP BusinessObjects Akademi eğitimini" veren kurum oldu.

Medyasoft ve SAP işbirliği kapsamında sunulan SAP Çözüm Akademisi, SAP iş ortaklarına, bağımsız danışmanlara ve SAP sertifikasyonuna yönelik yoğun eğitim arayan kişilere uygulamalı bir sınıf eğitimi sunuyor. Bu eğitimler yoğun, çözüm odaklı ve danışman tipi odaklı oldukları için, katılımcılara hızlı ve başarılı çözümler için gerekli uzmanlığı sağlıyor.

Tüm dünyada büyük ilgi gören SAP BusinessObjects Akademi eğitimi, kendini ilgili alanda geliştirmek isteyen kişilere hitap etmenin yanı sıra henüz SAP ekosistemi içinde bulunmayıp SAP BusinessObjects danışmanlığı alanına giriş yapmak isteyenler için de bir başlangıç noktası. SAP BusinessObjects eğitim sistemi üzerinde yine eğitim amaçlı olarak oluşturulmuş örnek şirket ve senaryoları içeren bir eğitim sistemi bulunuyor. Böylece  katılımcılar, danışman yetiştirmek üzere SAP tarafından özel olarak hazırlanan eğitim içeriği ve eğitim sistemindeki örnek şirket ve senaryolar sayesinde, başka bir şekilde edinemeyecekleri bilgi ve deneyim birikimine hızla ulaşıyor.

BusinessObjects Çözüm Akademisi hem tecrübeli katılımcılar için hem de yeni başlayanlar için faydalı olacak şekilde titizlikle hazırlanmış programlara sahip olduğundan her eğitim bir vaka çalışması ile tamamlanıyor. Akademi eğitimlerinin sonunda ilgili sınavı başarıyla geçen katılımcılar, dünyada en çok saygı gören sertifikalardan biri olan SAP Danışmanlık sertifikasına da sahip oluyorlar.

 

BusinessObjects Eğitim Listesi


Eğitim Konusu

Eğitim İçerikleri

SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI) Solutions

Crystal Reports

SAP BusinessObjects Web Intelligence

Xcelsius

SAP BusinessObjects Administration

SAP BusinessObjects Enterprise Universe Design

SAP BusinessObjects Enterprise

SAP BusinessObjects Information Management (IM) Solutions

SAP BusinessObjects Data Federator

SAP BusinessObjects Data Integrator

SAP BusinessObjects Data Quality

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim