Anlık Bildirim

Oturma alışkanlıklarınızı öğrenen sıra : Kinetic Desk

Oturma alışkanlıklarınızı öğrenen sıra : Kinetic Desk

Günlük yaşam değerlerimizi kontrol eden ve bize tavsiyelerde bulunan sağlık takip cihazları artık en önemli trendler arasına girmeyi başardı. Bu cihazlar vücuda giyilen tarzda olsa da taşınamayacak kadar büyük olanlar da var.

Stir firması tarafından geliştirilen Kinetic Desk, akıllı bir sıra konsepti. Gelecek yıl piyasaya çıkması planlanan Kinetic Desk, sensörleri sayesinde oturma alışkanlıklarınızı öğreniyor ve zaman zaman size uyarılar vererek oluşabilecek farklı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefliyor.

Cihaz belirli bir sürenin üzerinde oturduğunuz zaman dolaşmanız gerektiğini size bildiriyor ve böylece muhtemel sırt ve kalça ağrılarından kaçınabiliyorsunuz. Veya bir kalori yakma programı ayarladıysanız periyodik olarak kalkamanız gereken zamanları size hatırlatıyor. Sıra bu hatırlatma işlemlerini hareket ederek yapıyor.

Fiziksel olarak sadece güç tuşu bulunduran cihaz, diğer tüm işlemleri dokunmatik ekranı üzerinden yapıyor. Sıranın yüksekliği de ayarlanabiliyor. Ayarlama işlemi yine sizin alışkanlıklarınıza göre belirleniyor. Cihaz üzerinde USB ve AC portları yer alıyor. Ürünün başlangıç fiyatı 3980$ olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim