Anlık Bildirim

Son Nvidia GameReady sürücüleri sıkıntılı

GeForce GTX ekran kartları için, Nvidia’nın son GameReady sürücülerini kurmak isteyenler biraz daha bekleyebilir. Gelen bilgiler, yeni sürücülerde farklı sıkıntılar yaşandığını gösteriyor.

Zaman zaman yazılım güncellemelerinin daha fazla hataya neden olarak problem oluşturduğuna şahit oluyoruz. Kısa bir süre önce Nvidia’nın GeForce grafik kartları için indirmeye sunduğu 364.72 yapı numaralı Game Ready sürücüleri ile ilgili problemler rapor ediliyor.

Nvidia, Reddit ve çeşitli forumlar üzerinde başlayan şikayetler, 364.72 Game Ready güncellemesinden sonra pek çok problemin ortaya çıktığını gösteriyor. Problemler arasında sistemin çökmesi, yeniden başlayamaması, mavi ekran çökmeleri, görüntülerde titreme veya bozulmalar, donma, G-Sync üzerinde hatalar, DSR ölçekleme sorunu gibi örnekler sayılabilir. Hatta bazı kullanıcılar GeForce GTX ekran kartının tamamen yandığını dile getirmiş.

Nvidia tarafından henüz resmi bir doğrulama yok ancak pek çok kaynak, 364.72 Game Ready sürücülerinin indirilmemesini ve ilgili yama çıkana kadar da beklenilmesini tavsiye ediyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7388 kez okundu.
32 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, 364.72 game ready ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim