Anlık Bildirim

Google Play Store'da artık aynı anda birden fazla uygulama indirilebilecek

Google, uzun süredir kullanıcılar tarafından eleştirilen bir özelliği değiştiriyor. Gelen haberlere göre artık Play Store'dan aynı anda birden fazla uygulamanın indirilebilmesi mümkün olacak.
Google Play Store'da yer alan özelliklerden hangisi hoşunuza gitmiyor diye bir soru yöneltilseydi, kullanıcıların birçoğu eş zamanlı indirme yapılamamasından şikayetçi olurdu. Zira Android'in uygulama marketinden uygulama indirirken veya güncelleme yaparken, işlemleri kuyruğa alması hem zaman kaybı hem de kötü bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Ancak gelen haberler, bu sistemin değiştirileceği yönünde.

Artık indirme işlemleri kuyruğa girmeyecek

Google Play Store'un test sürümünde, şirketin eş zamanlı indirme özelliğini test ettiği ortaya çıktı. Yıllardır bu işlevin neden gelmediğine bir anlam verilemezken, kullanıcıların artık aynı anda birkaç uygulama indirmeleri ve güncelleme yapmaları mümkün olacak. Bu özelliğin test sürecinin de ötesinde olduğunu belirtelim.
Eş zamanlı indirme özelliği, uygulama güncelleme kuyruklarını ortadan kaldıracağı gibi, kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerini ve aynı anda birden fazla uygulama indirme rahatlığını getirecek. Şirketin bu özelliği tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunacağı ise şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8702 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama, google play store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim