Anlık Bildirim

PubG Mobile Nedir, UC Ne İşe Yarar?

Günümüzde son zamanların en sevilen oyunları arasında yer alan Pubg Mobile, ülkemizin yanı sıra birçok ülkede de tercih edilmektedir. Oyunun orjinali mobilden oynanıyor olsa da, aynı zamanda PC'den...

Günümüzde son zamanların en sevilen oyunları arasında yer alan Pubg Mobile, ülkemizin yanı sıra birçok ülkede de tercih edilmektedir. Oyunun orjinali mobilden oynanıyor olsa da, aynı zamanda PC'den de emülatör sayesinde rahatça oynayabiliyorsunuz.Pubg Mobil Uc ise oyun içinde kullanılan bir sanal para birimidir.

Pubg Mobile Nedir?

Pubg Mobile, bir hayatta kalma mücadelesi oyunudur. Oyuna başlarken bir uçaktan atlayıp, istediğiniz bir alana kendinizi bırakıyorsunuz. Devamında ise silah ve teçhizatların toplanması ile savaşlar başlıyor. Bu savaşlarda güçlü kalıp, oyun içerisinde hayatta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda da güç elde etmeniz gerekiyor. Oyun ilk başlarken sizi zorlayabilir, bunun nedeni ise bulunduğunuz ortamda birden fazla kişiyle aynı anda mücadele etmeniz gerektiği için. Oyunda tek, iki kişi ya da bir takım olarak arkadaşlarınızla da oynayabilmeniz mümkün. 100 kişi olarak uçaktan atlayan grup içerisinde hayatta kalmaya çalışırken, ihtiyaç duyduğunuz ilerleyişi de tamamlamanız gerekiyor.

Pubg Mobile Uc Nereden Alınır?

Pubg Mobile Dijipin.com üzerinden belirli paketler doğrultusunda alınır. Kendi bütçenize göre Pubg Mobile UC satın alabilirsiniz. Pubg Mobile UC ve beraberindeki birçok oyunda ihtiyaç duyulan kod, para birimi ya da bunun gibi birçok ihtiyaç duyduğunuz ürünlere Dijipin üzerinden ulaşabilirsiniz.Pubg Mobile UC satın al sistemi ile siz de rakiplerinize meydan okuyun! Dijipin ile şimdiucuz UC satın al!

Pubg Mobile Uc Nerede Kullanılır?

Pubg Uc olarak ifade edilen kavram, kişinin oyun içerisinde görsel anlamda harika ve büyüleyici kozmetiklerin almasına yardımcı olur. Örneğin, silahınıza harika skinler ya da karakterinize büyüleyici kostümler alabilirsiniz. Üstelik her sezon başında UC alarak oyunda özel açılan kostümlere sahip olabilir ya da özel sandıklardan mükemmel görünümler kazanabilirsiniz!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim