Anlık Bildirim

Trendyol Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Telefon Numarası

2010 yılından bu yana Türkiye'de hizmet veren Trendyol, büyük bir alışveriş sitesi olarak Türkiye'de yoğun bir alışveriş operasyonu yürütüyor.                                                         

2010 yılından bu yana Türkiye'de hizmet veren Trendyol, büyük bir alışveriş sitesi olarak Türkiye'de yoğun bir alışveriş operasyonu yürütüyor. Birbirinden farklı online alışveriş siteleri arasında rekabeti en çok olan, en iyi şekilde ARGE çalışmalarıyla beraber bugün market alışverişlerinizde, yemek siparişlerinizde ya da benzer şekilde online alışveriş mağazacılık konusunda oldukça güçlü bir sistemi sizlere sunuyor.

Trendyol Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Telefon Numarası

2010 yıllarında Demet Mutlu tarafından kurulan Trendyol, bugün Trendyol Tech firması ile Trendyol.com için ARGE merkezi olarak hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra Trendyol Express ile hızlı bir ağı yaratarak, en iyi şekilde insanların alışveriş süreçlerinde siparişlerinin evlerine, iş yerine hızlıca ulaşmasında yardımcı oluyor. Benzer bir operasyon olarak Dolap uygulaması da yine trendyol üzerinden sizlere sunulan diğer hizmet kollarından biri olarak biliniyor.

Trendyol Müşteri Hizmetlerine direk bağlanma

Trendyol internet üzerinden yapacağınız tüm alışverişlerinizde doğrudan alışveriş sürecinizle ilgili konularda 0212 331 0 200 Trendyol müşteri hizmetlerine anında ulaşabilir, bilgi alabilirsiniz. Alışveriş süreçlerinize ait şekilde herhangi bir konu hakkında bilgi danışma, siparişleriniz hakkında bilgi edinme ya da soru, sorunlar dışında da istek, talep veya şikayetlerinizi bildirmek amacıyla da Trendyol’un direkt müşteri hizmetlerine bağlanan bu iletişim numarasını arayabilirsiniz.

Firmaya ait şekilde herhangi bir dilek, istek veya şikâyet durumlarında doğrudan firma yetkilileriyle görüşebilmek amacıyla Trendyol iletişim numarası üzerinden iletişime geçebilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu konuda da iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

Türkiyenin önde gelen müşteri hizmetleri platformu olarak alanında tek video-sesli anlatım hizmeti bulunan direkbaglanma’nın Trendyol hakkında düzenlediği müşteri hizmetlerine direk bağlanma yöntemlerine göz atmanızı öneririz. https://www.direkbaglanma.net/trendyol-musteri-hizmetleri-iletisim-cagri-merkezi-direk-baglanma.html adresine tıklayarak, trenyol çağrı merkezine nasıl kolay ulaşabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Telefon Numarası Tam Boyutta Gör

Bunun için Müşteri Hizmetleri olarak adresinde bulunan tüm çağrı merkezi yetkilileriyle haftanın her günü saat 08.30 - 24.00 arasında görüşebilir, bilgi alabilirsiniz.

Trendyol İndirimleri Ne Zaman?

Kadın, erkek kategorisinden çocuk, ev ve yaşamdan süpermarket, kozmetik, ayakkabı ve çanta gibi pek çok kategoriye kadar birbirinden farklı kategorilerde bulunan alışveriş ürünleriyle beraber Trendyol indirimlerini güncel olarak takip edebilirsiniz. Kasım ve Aralık aylarındaki özel indirimlerle beraber pek çok kategoride bulunan ürünlerle ilgili tüm indirimlerin de takibini yapabilirsiniz.

Trendyol hesabınıza tanımlanan özel indirimler de bulunmaktadır. Bununla ilgili olarak Trendyol iletişim numarası ile çağrı merkezi yetkililerine danışabilir, indirim kuponlarıyla güncel fiyatlar üzerinden indirimli şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Benzer olarak kendi hesabınıza ait olarak indirim kuponları ile Trendyol’da size özel tanımlanan indirim kuponlarıyla güncel alışverişlerinizi daha hesaplı ve indirimli yapabilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Trendyol Canlı Destek Hattı Nedir?

Trendyol internet sitesi üzerinden de istediğiniz her zaman canlı asistana bağlanabilir ya da canlı destek hattı üzerinden de yetkililerle görüşmeler yapabilirsiniz. Bu konu hakkında tüm iptal ve iade süreçleri, çeşitli üyelik işlemleri veya bilgi dışı işlem bildirimleriyle ilgili olarak konuların tamamında canlı destek sisteminden bilgi alabilirsiniz.

Bu konu hakkında Trendyol Asistan Penceresi ile istediğiniz her zaman için sipariş, üyelik işlemlerinizle ilgili talep etmek istediğiniz birçok konuda yazışmalı olarak görüşebilir, destek alabilirsiniz.

Bu sayfadaki veriler Türkiye’nin yenilikçi yüzü çağrı merkezi platformu direkbaglanma.net sitesi kaynak alınarak hazırlanmıştır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim