Anlık Bildirim

GeForce Now'a (GAME+) 6 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Türkiye'de GeForce Now by Game+ olarak kullanıma sunulan Nvidia GeForce Now hizmetine bu hafta 6 yeni oyun ekleniyor. İşte platforma eklenecek yeni yapımlar... 
GeForce Now'a (GAME+) 6 yeni oyun ekleniyor: İşte liste Tam Boyutta Gör
Günümüzün popüler bulut oyun platformlarından GeForce Now (GAME+), sürekli olarak büyümeye ve yeni oyunlar ile güncellemeye devam ediyor. Son olarak Nvidia, bu hafta GeForce Now'a eklenecek oyunları duyurdu. SOUTH PARK: SNOW DAY!, Palia ve daha fazlası bulut üzerinden artık oynanabilir durumda.

GeForce Now'a (GAME+) 6 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Nvidia tarafından paylaşılan listeye göre, bu hafta GeForce Now'a eklenen ve eklenecek 6 yeni oyun bulunuyor. Bunlar ise sırasıyla Palia, Bulwark: Falconeer Chronicles, Millennia, Outpost: Infinity Siege, SOUTH PARK: SNOW DAY! ve Tchia olacak.Listedeki tüm oyunlara hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  • Palia Steam
  • Bulwark: Falconeer Chronicles - Steam
  • Millennia - Steam
  • Outpost: Infinity Siege - Steam
  • SOUTH PARK: SNOW DAY! - Steam
  • Tchia - (Steam)

Halihazırda 100'den fazlası ücretsiz olmak üzere 1800’den fazla oyuna destek sunan GeForce Now (GAME+) platformu aylık 340 TL ücretle sunuluyor. Ayrıca 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paketlere kısa süreliğine 800 TL, 1.580 TL ve 2.880 TL'den ulaşılabiliyor. Ayrıca Nvidia, mevcut abonelik katmanlarına ek olarak Haftalık Premium aboneliğini de kullanıma sundu Bu paket sayesinde kullanıcılar, haftalık 10 saate kadar hizmete öncelikli olarak erişebiliyor. Fiyatı ise 240 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim